counter hit xanga
Филтри

Категории с падащо меню

Пазарувай от САЩ с uShoppr!

uShoppr – сигурен партньор при пазаруване от САЩ

 

Харесват ли ти стоките в OutletUSA? Това е само много малка част от изобилието на стоки в меката на онлайн пазаруването - САЩ. Ако не откриваш това, което търсиш в нашият онлайн аутлет, винаги можеш да се обърнеш към uShoppr за индивидуални поръчки от САЩ - Достъп до цял океан най-нови продукти, ексклузивни марки.... и значително по-добри цени!

Ushoppr е компания с 9-годишен опит в посредничеството при доставки на стоки от САЩ към България. Фирмата помага и улеснява българските купувачи да пазаруват от американски сайтове, предоставяйки им значително по-добри цени за международен транспорт, сигурност за доставка и цялост на пратката и гарантирано митническо освобождаване. По-евтино, по-бързо, по-сигурно - Без нерви и несигурност.

Процеса поръчка - доставка е сведен само до избор на продукти, заобикалят се обичайните трудности с плащанията, търговците, които не изпращат извън рамките на Америка, изгубените или счупени пратки. Отделно, високата цена за международен транспорт.

Тази статия цели да обясни процеса за поръчка от САЩ и ползите на uShoppr като посредник и партньор в пазаруването от чуждестранни сайтове.

 

Как работи Ushoppr?

Благодарение на олекотената си онлайн платформа за пазаруване, работата с ushoppr.com е изключително лесна и опростена. Само в няколко стъпки, могат да се заявят желаните продукти. За целта:

 

 •  Избери желаните от теб продукти и посети сайта www.ushoppr.com;

 

 • В полето за уеб адрес, трябва да се въведе линка към избрания продукт (ако все още не е избран търговец, сайта разполага с богат каталог с различни категории онлайн магазини - дрехи, обувки, авточасти, часовници, електроника и много други!).

 

 •  За продукти като обувки или дрехи, има опция за добавяне на различни характеристики – като цветове, цена, размери и други параметри на дадената стока.

 

 •  Следващата стъпка е да се въведат данни за плащане и да се плати. Също така е необходимо да се уточнят личните данни (имена, телефон, адрес) за доставка.

 

 •  При заплащане на поръчката, uShoppr закупуват продуктите и ги доставят до България.

 

Предимството при регистрацията е, че процедурата се прави еднократно. След направата й, потребителите могат да се логват директно в системата и да поръчват по всяко време желани продукти. Наличието на потребителски панел и възможността за логване е голямо предимство за клиентите, които обичат да пазаруват в повече.

 

Какви са предимствата от сътрудничеството именно с uShoppr?

 

 

 

 

 

Ushoppr предлага редица предимства, в сравнение със свои конкуренти и стандартни куриерски фирми.

 • Значително по-изгодна цена за международен транспорт, до 70% по-ниска от стандартната

Благодарение на групажните пратки и големите ежеседмичните обеми пратки, uShoppr получава най-добрите цени за международен транспорт. Така крайната цена и тези отстъпки за доставка се прехвърлят на потребителите на посредника.

 

 • Предплатени митнически такси

uShoppr поема цялата процедура от закупуването на стоките до митническото освобождаване. Прозрачно изчислява предварително дължимите такси и не се налага дори да посещавате митническо гише - директно получавате пратката в удобството на Вашия дом.

 

 •  Желязна гаранция за доставка

С дългогодишен опит в търговията и изградени бизнес взаимоотношения с редица търговци и над 10 000 доставени поръчки от САЩ до България, uShoppr пълна дава гаранция или за доставката на поръчаните стоки, невредими, или повторна доставка за собствена сметка, или възвръщане на плащането на клиентите си.

 

 • Голям и избор от стоки от най-големите американски чуждестранни магазини

В корпоративният сайт на фирмата е поместен каталог с редица американски онлайн магазини, проверени от служители на компанията. Продуктовите категории варират от дрехи и обувки, както в OutletUSA, така и тясно специализирани продукти като конкретни авточасти, модели часовници, други ексклузивни марки и намаления. Потребителите имат възможност да разглеждат, избират и купуват разнообразни продукти от различни категории.

 

 • Възможност за покупка от офлайн магазини

В случай, че дадена стока не може да бъде открита от клиента за продажба в интернет, той може да изпрати запитване до Ushoppr като те от своя страна се ангажират да проучат възможностите и дори да осигурят желания артикул от физически магазин, от САЩ.

 

 • Безплатно преопаковане на стоките, комбиниране на поръчки и складиране

Безплатното преопаковане, което този посредник предлага, помага за спестяването на тегло и съответно заплащането на по-ниски такси за него.

 

 • Защита от некоректни търговци

За разлика от други подобни услуги, при подаден сигнал от страна на клиентите си за дефектна стока или некоректен търговец, uShoppr представлява клиентите си изцяло като  използва дългогодишният си опит и поема цялата кореспонденция в разрешаването на проблема в полза на свойте клиенти.

 

 

На кратко

Ако трябва да обобщим ползите от посредничеството при поръчване на стоки от САЩ, то можем да кажем, че посредниците спестяват ценно време на клиентите си, същевременно спестяват пари, улесняват процеса по доставка и осигуряват гаранции при възникване на определени проблеми не по вина на клиента.

 

Пазаруването от САЩ се превръща в детска игра- избери, плати, получи на вратата си. Определено ползването на посредник си има свойте ползи - сигурност, по-добри цени, по-малко загубено време... Защо не?!

Посети uShoppr и направи първата си поръчка от чуждестранен сайт сега!

 

Най-продавани

Кецове G-Star Raw Yard Pro черни мъжки

Кецове G-Star Raw Yard Pyro сиви мъжки

-61%
Цена:129.99лв.
Каталожна цена:329.99лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:129.99лв.
Каталожна цена:329.99лв.
Отстъпка:200.00лв. (60.61%)
Кецове GUESS Gemica Sneakers дамски черни

Кецове GUESS Gemica Sneakers дамски черни

-35%
Цена:129.99лв.
Каталожна цена:199.98лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:129.99лв.
Каталожна цена:199.98лв.
Отстъпка:69.99лв. (35.00%)
Кецове GUESS Payden High-Top дамски бели

Кецове GUESS Payden High-Top дамски сребристи

-40%
Цена:129.99лв.
Каталожна цена:216.65лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:129.99лв.
Каталожна цена:216.65лв.
Отстъпка:86.66лв. (40.00%)

Новини

Накарайте гардероба си разцъфне като пролетно цвете


Не се чудете повече, защото с последните предложения на
OutletUSA ще опресните старата си колекция от дрехи и ще я накарате лазурно да ви се усмихва от огледалото. Това ще се случи, ако само харесате и поръчате някое от последните ни предложения.

20 Апр 2016
Върни До Горе